Астросвалки 2017: Как да не останете на сухо и през новата година

02.01.2017 15:03

Всяка зодия си търси „майстора“

Останали сте без партньор за дълго? Търсите предизвикателство на романтичния фронт? Какво ви е нужно? Да научите зодиакалния знак на обекта на своите желания. Ние ще ви дадем насоки как най-ефективно да достигнете до сърцето на избраника.

2.10.zodiac

Овен: на абордаж!

Този зодиакален знак обича тракането на оръжия, бързите скорости и екстремните преживявания. Има нужда да чувства, че инициативата е в негови ръце. Трудно преживява да свири втора цигулка. Тук най-удачен е директният подход – заявете симпатиите и намеренията си, пък… „каквото сабя покаже“.
Сред важните неща, които Овенът търси у партньора си, е подкрепа в различните начинания. Липсата на съпричастност се разчита като предателство. Овенът обича да флиртува, но фриволното поведение на половинката провокира силна ревност – може да стигне и до физическа саморазправа.

Телец: капка по капка…

Тук трябва да се заредите с търпение. За този зодиакален знак е вярна мъдростта за капката, която с постоянството си може да пробие дупка в камъка. Това са домошари, които много ценят уюта в къщата, вкусната храна, физическата близост. Изключително ревниви са – ако моногамията не ви е присъща – не се доближавайте до тях.
Телеца може да спечелите като галите самолюбието му. Колкото повече достойнства откривате в него, толкова по-добре. Трудно понася критиката и най-добре е, ако имате различно мнение да си го запазите за себе си. Реагира добре на тежките, чувствени парфюми.

Близнаци: бъдете забавни!

Е, тук трябва да сте на ниво. Интелигентност – над средната, гъвкав ум и информираност за актуалните събития „по света и у нас“. Най-лошата стратегия би била да отегчите Близнаците. Ако не им е интересно и забавно с вас – ще си тръгнат бързо преди да се усетите.
За този въздушен знак е много по-важен флирта, закачката, интелектуалния сблъсък – отколкото физическите измерения на любовта. Предпочита леки, естествени аромати, които не се натрапват. Често за тях мнението на приятелите стои много над този на любовниците. Не обичат да ги критикуват, освен ако забележката не е гарнирана обилно с чувство за хумор.

Рак: докоснете сърцето им!

Чувствителните Раци просто трябва да ги размекнете. Колкото по-сълзлива история им разкажете, толкова по-добре. Важно е да сте убедителни, за да докоснете милозливото сърце на този воден знак.
Трябва да сте наясно, че Ракът рядко ще направи първата крачка към сближаване – така че инициативата трябва да е във вас. Този представител на водната стихия е много чувствителен, обидата дълбоко го наранява и трудно се справя с открита агресия и конфронтация. Когато спре да ви вдига телефона – не настоявайте – очевидно иска да се оттегли в своята „пещера“ на спокойствие.

Лъв: с похвали и преклонение…

Колкото повече величаете тези великолепни екземпляри – толкова повече се издигате в очите им. Щедростта им е пословична, но много се дразнят, когато усетят, че безочливо ги използват.
Обичат подаръците – колкото по-скъпи и лъскави, толкова по-добре. Златото може доста бързо да разтвори сърцата им. И тъй като ценят пикантната кухня, любовта лесно може да се запали и чрез кулинарни изкушения. Лъвът не обича еднообразието, романтично го стимулират пътуванията, танците, хазарта, развлеченията от различен вид.

Дева: бъдете благопристойни!

Това категорично не е целомъдрен знак. Ако обаче на първа среща им заговорите с цинизми и неприкрити еротични намеци – определено биха го възприели като проява на лош вкус. И най-вероятно до втора среща няма и да се стигне.
Девите обичат да усещат безрезервна подкрепа, загриженост към собствените им нужди. Предпочитат откровените разговори, двусмислиците ги изнервят. Често взимат решение за интимните си връзки чрез разума. Колкото и да сте им симпатичен, не се надявайте на някакво развитие, без солидна финансова основа!

Везни: леко, с финес…

Забранени са тежки теми за болести, криза, недоимък. Дори неприятните новини трябва да се поднасят на везните с глазура. Обичат скъпите подаръци и разкоша. По-лесно могат да се пристрастят към лекия живот, отколкото към благодетеля, чрез който идва изобилието.
Определено обичат да флиртуват, не се учудвайте, ако се окажете в някакъв любовен триъгълник. Този въздушен знак не обича да наранява чувствата на околните. Затова могат да поддържат връзка с партньор, който им е омръзнал отдавна – само за да „не страда“.

Скорпион: вземи огин, запали ме!..

Ако не сте готови за тотална отдаденост и бурни страсти – по-добре не се захващайте! Скорпионите ценят лоялността, ако им изневерите, може физически да усетите „справедливия им гняв“!
Този воден знак може да спечелите с еротика, издръжливост на любовния фронт и отдаденост. Чувството за хумор също ще ви помогне, но не си правете шегички за негова сметка. Двусмислиците също може да включите като подправка в любовната игра.

Стрелец: насред купона…

Свалка насред купонджийска компания – това не е нещо необичайно за този огнен знак. Стрелецът обича да се забавлява – с красиви жени, да вкусва хубава храна и питиета, да слуша силно музика!
Романтичните пътешествия също са сред любимите му. Може да бъде изкушен от чуждестранния ви акцент и познанията ви за екзотични места в различни географски ширини. Високите скорости качват адреналина му до неузнаваемост, което се отразява и правопропорционално на либидото му.

Козирог: тежко, тежко…

Рядко при този зодиакален знак можем да говорим за лекомислено поведение. Лекомислените флиртове и авантюрите са по-скоро изключение. В настоящия случай, за да имате някакви шансове – трябва да демонстрирате сериозни намерения. Не е зле да имате и солидно социално и/или финансово покритие.
Домът и семейството са сред сериозните теми за Козирога. Не си позволявайте забележки и критики по отношение на роднините и на вътрешното обзавеждане.

Водолей: нищо лично!

Това са тесните специалисти по виртуални свалки. В интернет може да намерите мнозина от тях. Друг е въпроса дали ще се стигне до реална среща някога. Затова ще трябва доста да се потрудите. Трябва да демонстрирате широта на интересите, задължително чувство за хумор, съпричастност.
Много често Водолеите откриват своите интимни партньори сред приятелите си. Обратното също не е изключено – сред половината от приятелския им кръг да откриете бивши любовници. И ако решите да демонстрирате собственическо чувство – направо сте ги изгубили. Ревността в този случай си е направо противопоказна.

Риби: скъпи подаръци и романтика!

Рибите обожават да бъдат ухажвани, глезени, боготворени. От подаръци също не се отказват – колкото по-скъпи и екзотични – толкова по-добре.
Този воден знак определено обича флирта и закачките. В никакъв случай не може да се каже, че някога ще станат шампиони по вярност. Обичат да се заиграват с темата за вечната любов. Много важно е да се чувстват обичани. Не се ли греят на огъня на любовта, радостта им от живота помръква, виталността им се понижава драстично и депресията ги хваща здраво в клещите си.

Автор: Адамо

#тагове:

НАЙ-НОВИ: