Гласувайте за любимия си баскетболист от „Спартак“ (Плевен)!

30.12.2016 17:02

През следващите две седмици привържениците на баскетбола у нас ще имат възможност за пръв път в историята на НБЛ да изберат своя любимец. За разлика от други подобни анкети победителят няма да получи награда, а вместо това тя ще бъде връчена под формата на парична премия на детската школа на клуба, за който се състезава.

30.12.spartak1
Гласуването ще става в онлайн ФенМениджър платформата на НБЛ, която има за цел да приобщи феновете на баскетбола и да им даде възможност да се състезават помежду си, демонстрирайки своите баскетболни познания. Анкетата ще се проведе в два етапа. В първия феновете ще могат да гласуват за любимия си баскетболист от всеки един от отборите в НБЛ Виваком до 12 януари. Имената на победителите от този кръг ще бъдат подложени на ново гласуване (срок до 24 януари), което ще определи и победителя в първото издание на анкетата на НБЛ „Любим баскетболист на феновете“.
Всички привърженици, които желаят да дадат своето предпочитание за любимия си баскетболист, могат да направят своя избор тук: http://game.fan-manager.com/nbl/polls/.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: