С пъстър концерт децата от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Търнене поставиха начало на коледните и новогодишните празници

24.12.2016 12:46

tarnene5

С пъстър концерт учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Търнене вчера отбелязаха началото на коледните и новогодишните празници.

Своите поздрави към децата отправиха директорът на училището Поля Блажева и кметът на селото Преслав Панов. Те им пожелаха да са здрави, щастливи и успешни и през новата година.

tarnene1

Веднага след това дойде и най-чаканият гост по това време на годината – Дядо Коледа. Освен че раздаде подаръци на послушните деца, той и остана, за да чуе какво са научили те за празника, разказват от училището.
Програмата продължи с изпълненията на учениците от втори и трети клас. Те поздравиха всички присъстващи в салона на местното читалище с известни коледни песни.

Богата палитра от стихове и песни бяха подготвили и учениците от пети и седми клас.

tarnene3

Групата за народно пеене към училището с ръководител Елка Недялкова също поздрави всички с две свои изпълнения. Тържеството завърши с идването на коледарите от шести клас. Те наричаха за здраве и берекет, а кметът Преслав Панов даде на всеки по пара.

Снимки: ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – село Търнене

tarnene4

tarnene

tarnene2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: