Отличиха най-добрите автори от коледен конкурс на СУ „Крум Попов“ – Левски

23.12.2016 11:48

konkurs_levski 1

Месец декември е месец на Рождество Христово и децата рисуват коледни картички, украсяват класните си стаи, пеят коледарски песни.

Ученическият парламент в СУ „Крум Попов“ организира конкурс на тема „Коледна добрина“, информират от Пресцентъра на Община Левски. Журито бе затруднено при определяне на най-добрите рисунки и комикси, предадоха  от работилницата на Дядо Коледа – Полина, Димитър и Леонетка.

Първа награда печелят Габриела от IIIа клас, Любена от Iа клас и Ванеса от IVб клас. Втора награда  е присъдена на Луиза от Iа клас и на Емил от IIIа клас.

С трета награда  са Вивиан от IIа клас, Михаела от IIIа и отново Емил от IIIа, тъй като той е участвал с повече рисунки.

И докато в работилницата на Дядо Коледа цари трескава подготовка на експонати за Коледен базар, пристигат благи вести – цели две!

Първокласничката Симона окичи детското си сърчице с медал за отличното си представяне на Коледно състезание по математика, а деветокласничката Криси получава Поощрителна награда за картичката си „Моето коледно послание“, с която е участвала в Областния едноименен конкурс.

Снимки: Община Левски, Пресцентър

konkurs_levski

konkurs_levski2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: