Вълшебен коледен празник завладя Детска градина „Звънче“ в Плевен

21.12.2016 15:34

21.12.zvanche1

Истински празник на светлината – магия, наречена Коледа, завладя детска градина „Звънче“ в Плевен. Това информира директорът Даниела Дончева – Маринова. Атмосфера, близка до приказка, бяха създали педагозите, за да направят светът на своите възпитаници весел, добър и прекрасен.

21.12.zvanche2
Приоритет в работата на детска градина „Звънче“ е да съхрани традициите, българщината и духовното развитие на подрастващите. Децата от трета група представиха обичая Коледуване пред своите приятели. Гост на този празник беше Стефан Милев – зам.-кмет на Община Плевен. Той поздрави децата, родителите и екипа на детската градина, като отправи своите неподправени пожелание за здраве и сполука. Подвластен на коледната магия в детската градина зам.-кметът трудно се раздели със своите нови приятели.
Традиционно и тази година ученици от Национално училище по изкуствата „Панайот Пипков“ в Плевен поднесоха своя коледен поздрав за децата в детската градина. Най-хубавият подарък – любов и уважение, получи старши учител Мая Иванова, която бе посетена от нейни бивши възпитаници и настоящи студенти в европейски университети.

21.12.zvanche3 21.12.zvanche4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: