Актьорите от „Аламинут” дойдоха в Плевен за коледното парти на архитекти и инженери

17.12.2016 15:44

17.12.arhitekti1

Актьорите от предаването „Аламинут” Йордан Господинов – Дачко, Таня Кожухарова, начело с движещият творчески талант Робин Кафалиев пристигнаха специално в Плевен за коледното парти на местните колегии на архитекти и инженери. Тържеството се състоя снощи в ресторант „Тао” и събра над 80 представители – членове на Регионалната колегия на Камарата на архитектите в Плевен, Съюза на архитектите – Дружество Плевен и на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране – Регионална колегия Плевен.

17.12.arhitekti2
Популярните от националния телевизионен ефир актьори Робин, Даката и Таня успяха да повдигнат градуса на настроението с 20-минутен скеч, специално подготвен за вечерта. В навечерието на наближаващите празници, те поднесоха към присътващите представители на архитектурната и инженерна мисъл на града своите бързи, пресни и оригинални рецепти за смях на малки порции в увеличаващи се количества. Това стана в присъствието на официалните гости на вечерта: зам. – областния управител арх. Бойко Балтаков, зам. – кмета „Териториално развитие” на Община Плевен арх. Невяна Иванчева, главния архитект на Община Плевен Светослав Митев, главния инженер – Владислав Иванов, арх. Явор Йорданов от Община Плевен и Виктория Антонова – регионален търговски представител на фирма „Рьофикс”. В ролята на Дядо Коледа и Снежанка, известните актьори поднесоха подаръци на всички присъстващи. Вечерта, в истинския й блясък, стана възможна с подкрепата на фирма „Рьофикс”.

17.12.arhitekti3
По повод 60-та си годишнина, зам. – кметът арх. Невяна Иванчева и арх. Любка Върбенова, получиха сребърни значки и грамоти от председателя на САБ – Дружество Плевен арх. Емил Дечев. Грамоти и изискани подаръчни комплекти на Parker връчи от името на местната архитектурна колегия на юбилярките арх. Стефан Нешев, Председател на КАБ – РК Плевен.

17.12.arhitekti4 17.12.arhitekti5 17.12.arhitekti6 17.12.arhitekti7

#тагове:

НАЙ-НОВИ: