Супер модерната Ветеринарна клиника „ИДА – ВЕТ“ бе открита официално в Плевен (галерия + видео)

14.12.2016 14:03


С водосвет и изпълнения на Фолклорна формация „Орфикус“ – Смолян днес в Плевен – навръх професионалния празник на ветеринарите, бе открита новата модерна Ветеринарна клиника „ИДА – ВЕТ“. Събитието уважиха зам.-кметът на Община Плевен Милен Яков и председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев. Клиниката, намираща се на ул. „Олимпийска“ №14 (до автомивка „Кенеди 2“), обслужва своите клиенти от ноември. Създаването й е факт с общите усилия на много хора, фирми и институции.

14.12 (3)
Многобройните гости на откриването на клиниката бяха приветствани от управителя на клиниката д-р Ивайло Илиев, който изрази благодарност към всички, уважили тържеството. Днес е изключително важен ден за мен, тъй като на 14 декември честваме празника на ветеринарния специалист, а освен това след 14 години от създаването на „ИДА – ВЕТ“ и две години строеж вече имаме нова база, сподели д-р Илиев. Той посочи, че през тези години клиниката не е спряла да се развива, а специалистите, работещи в нея, са доказали своя професионализъм и отговорно отношение към пациентите си и техните стопани. Благодарен съм на целия екип на клиниката, който е изключително натоварен, но е подготвен и психически, и физически да приема ежедневните предизвикателства, отбеляза още управителят на Ветеринарна клиника „ИДА – ВЕТ“.

14.12 (11)
Председателят на ОбС – Плевен Мартин Митев честити празника на ветеринарните специалисти. Той пожела на екипа на клиниката да продължи все така с вещина да се грижи за домашните любимци на своите клиенти. И аз, и всички присъстващи тук, сме убедени във вашия професионализъм, каза още Митев.

14.12 (5)
Ветеринарна клиника „ИДА – ВЕТ“ е с 714 кв. м разгъната застроена площ и е разположена на парцел от 1.2 дка. За навременна профилактика, точна диагностика, прецизна терапия и хирургия клиниката с напълно ново съвременно оборудване, четири приемни кабинета, спешен кабинет, лаборатории, ехограф, дигитален рентген – единствен в Северна България, операционна зала с прилежащ стационар за едри и дребни животни. За удобството на клиенти и пациенти във ветеринарната клиника функционират още хотел за настаняване на общо 28 кучета и котки, проектиран и функциониращ с независимо отопление и вентилация; зоомагазин, предлагащ богат асортимент от артикули, храни и аксесоари за домашни любимци и други животни; ветеринарна аптека, предлагаща форми и медикаменти за животни, както и функционален и модерно оборудван фризьорски салон. Общата инвестиция е на стойност близо 900 000 лева. В момента в клиниката работят 10 човека, шестима от които са лекари, а през следващата седмица предстои назначаването на още трима души персонал, сподели пред „Плевен за Плевен“ управителят д-р Ивайло Илиев.

14.12 (1) 14.12 (2) 14.12 (4) 14.12 (6) 14.12 (7) 14.12 (8) 14.12 (10)

#тагове:

НАЙ-НОВИ: