„Различната България” през обектива на Асен Великов в Левски

08.12.2016 14:51

foto_levski

Асен Великов, фотографът влюбен в красотата на България, направи коледен подарък на своите съграждани в Левски. Той подреди изложба от 20 от прекрасните проявления  на българското национално богатство, уловени мигове на духовно присъствие с уникална красота на багрите.

Ето какво казва Асен Великов за своите фотоси: „ Неслучайно изложбата се казва „Различната България”. Искам хората да видят хубавата България с тези снимки, не само да гледаме, но и да виждаме…Всеки от нас го има в душата си и то трябва да се събуди, не само да гледаме лошите новини…Опитал съм се да снимам човека в неговото най-емоционално състояние,опитал съм се да снимам душата на човека…”

foto_levski1

С топла прегръдка посрещнаха Асен приятелите и съучениците му в Левски, дошли да видят изложбата във фоайето на Община Левски, съобщават от Пресцентъра на местната управа.

Тоня Кръстева поздрави Асен за таланта  и  страстта с която създава красиво преживяване . Петя Чолакова, гл.експерт „Образование , култура и спорт” благодари  за прекрасния духовен подарък. А левчалии му подариха букет от фолклорни мотиви  с народните песни на малката Вики с ръководител Мариета Аспарухова и Дунавско хоро на ТС „Сборенка”.

Всички, които искат да видят уникалната  изложба могат да го направят до края на декември.

Снимки: Община Левски, Пресцентър

foto_levski2

foto_levski 4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: