Ученици от НУ „Христо Ботев“ – Плевен отбелязаха Международния ден на доброволеца

06.12.2016 7:27

6.12.botev1

Вчера учениците от 4г клас на НУ „Христо Ботев” – Плевен с класен ръководител Анелия Савчева проведоха съвместно мероприятие с Детски отдел на РБ „Христо Смирненски” – Плевен по повод Международния ден на доброволеца. За първи път той се чества през 1985 г. по инициатива на ООН.

6.12.botev2
Със своите песни, танци и думи на благодарност за доброволческия труд, четвъртокласниците поздравиха доброволците и учителите от НУ „Христо Ботев” – Плевен, които участват активно във всички културно-образователни събития. Директорът на училището Цветелин Горанов поздрави доброволците и връчи благодарствен адрес на Детски отдел на РБ „Христо Смирненски” – Плевен, като им благодари за ползотворната съвместна работа.

6.12.botev3
Рая Попова и Сияна Димитрова прочетоха своите стихотворения „Магията на доброто” и „Моето коледно послание”, а Радостела Ненкова рецитира стихотворението си, с което спечели награда в конкурса „Магията на доброто около нас”, организиран от Регионалната библиотека.
Директорът на РБ „Христо Смирненски” – Аня Михова, благодари за безвъзмездното даряване на време и труд от учениците и учителите на НУ „Христо Ботев” – Плевен.

6.12.botev4 6.12.botev5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: