TheZone Fiber предлага 2 месеца безплатен тест на услугата оптичен интернет

05.12.2016 8:09

5.12.thezone

От началото на декември TheZone Fiber предлага на плевенчани безплатен тест на услугата оптичен интернет за период от 2 месеца. Интернет доставчикът дава възможност на потребителите да ползват безплатно коледните промоционални пакети оптичен интернет със скорости 80 Мб/с , 140 Мб/с и 222 Мб/с в рамките на 60 календарни дни и сами да се уверят в предимствата им. Ако продължат да използват услугите на оператора, клиентите ще могат да получат 50% отстъпка за първите 6 месеца от периода на договора.
Желаещите да изпробват „Интернетът, който никога не спира“ могат да заявят включване на услугата в офиса на TheZone Fiber на ул.Данаил Попов №2А и в Панорама мол – ниво 1, както и да направят онлайн заявка на www.thezone.bg

TheZone Fiber стъпи на интернет пазара в Плевен през април тази година като стартира с две точки на продажба. Компанията , която работи повече от 15 години на пазара на телекомуникационни услуги в Централна Северна България, дава заявка за сериозни пазарни позиции като залага на добро и бързо обслужване на клиента, високи скорости, качество на услугата оптична свързаност и гъвкави тарифи.
Тази есен доставчикът на високоскоростен оптичен интернет стартира проект за интеграция на IP телевизионна платформа в град Плевен и планира да пусне услугата на пазара в началото на 2017 година. Телевизионната услуга е част от проектно предложение на дружеството , което спечели европейско финансиране по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: