БАЛИЗ – Плевен с кампания за набиране на средства, има нужда от микробус

29.11.2016 13:07

baliz

Сдружение БАЛИЗ – Плевен има цел да набере 19 000 лв. за закупуване на микробус, който ще бъде предоставен за ползване на Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания гр. Плевен. Това съобщават от неправителствената организация.
Центърът работи с деца от 3 до 18 години с различни увреждания, като осигурява възможност за почасови безплатни услуги – двигателна, социална и логопедична рехабилитация, психологическа и педагогическа подкрепа.
75 деца с различни затруднения от oбласт Плевен посещават Центъра.
Той не разполага с никакво превозно средство, а в процеса на работа все повече се усеща остра необходимост от такова. С осигуряването на микробус ще има начин деца, които ползват услугите, да бъдат извозвани от домовете си до социалната услуга и обратно /предимно за тези, които не са от град Плевен, а от малки населени места на областта/, също така ще има възможност специалисти да извършват домашни посещения и да работят с детето в домашни условия.

Как можете да дарите за каузата?
Това можем да направите чрез ПЛАТФОРМАТА /http://platformata.bg/ и избор на апел „Близо до теб“/ – социална мрежа за дарители, чрез която се набират дарения за каузи и проекти.
Получателите на дарения се одобряват от Фондация „Помощ за благотворителността в България“ (ФПББ), за да се гарантира на дарителите честност и почтеност при употребата на даренията им.

Можете да дарите по няколко начина – както Ви е удобно:
– онлайн, с кредитна или дебитна карта, през системата Борика към ПОС терминала на ФПББ в Уникредит Булбанк;
– онлайн, с кредитна или дебитна карта, през Pay Pal;
– по банков път – през дарителската сметка на ФПББ (Плащането не се отразява веднага в профила на каузата. Тази плащания се отразяват веднъж седмично.).
За направените дарения в ПЛАТФОРМАТА можем да ползваме данъчни облекчения.
ПЛАТФОРМАТА има пълна интеграция с Facebook, Twitter, LinkedIn и Google+.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: