Дават на прокурор трима, седнали зад волана на автомобилите си без шофьорски книжки в Плевенско

28.11.2016 12:20

police

На 25 ноември в Първо РУ-Плевен е започнато бързо производство срещу 25-годишен от село Асеновци, информират от пресцентъра на полицията. На същата дата около 10:20 часа в град Плевен на булевард „Хр.Ботев“ е управлявал автомобил „Мерцедес“ без СУМПС. Нарушението е в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото деяние. Уведомен е прокурор от РП-Плевен. Продължава работа разследващ полицай.

Вчера са образувани две полицейски производства за шофиране без свидетелства, добавят от ОДМВР-Плевен. Първата проверка е извършена на същата дата около 9:50 часа в село Крушовица. Установено е, че 20-годишен от Плевен управлява „Ситроен“ без шофьорска книжка. Втората проверка е извършена на 27 ноември около 14:20 часа в Червен бряг. Тогава е спрян лек автомобил „Сеат Кобра“, управляван от 27-годишен от село Бресте. Мъжът не е представил на проверяващите документ за правоуправление.

Изяснило се, че нарушенията са в едногодишен срок от наказването на водачите по административен ред за същото деяние. Уведомени са прокурори. Работата се продължава от разследващи полицаи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: