Стотици печалби раздаде Национална лотария на откриването на нов щанд в Панорама мол Плевен

22.11.2016 8:20

22.11.lotariq1

С много печалби Национална лотария откри официално късметлийски щанд в Панорама Mол Плевен в неделя. Стотици плевенчани дойдоха да изпробват късмета си в специална игра по случай грандиозното откриване. С бурни аплодисменти бяха посрещнати щедрите водещи на Национална лотария Захари Бахаров и Деница Стоянова. Те изтеглиха късметлиите, които имаха невероятния шанс да завъртят пълното с печалби колело на Национална лотария.
Христина Василева, Стелиян Георгиев, Теодора Георгиева и Метин Реджепов спечелиха 40-инчови телевизори. С по един страхотен лаптоп се сдобиха Миглена Димитрова, Емил Халачев, Илиян Костов и Гергана Зехирова. Модерни таблети се паднаха на Лалю Нинов, Нели Халачева, Юлия Милкова и Димитрина Петкова. Щедрото колело на Национална лотария ощастливи с нови смартфони Ани Ангелова, Николина Борисова, Поля Йорданова и Стефан Маринов.

22.11.lotariq2
Над 600 от посетителите си тръгнаха с уникални тениски с лика на Христо Стоичков, късметлийски чаши, тефтери с химикалки и лотарийни билети на Национална лотария. Участниците, които не бяха изтеглени, се включиха в жребия за страхотния автомобил Toyota Corolla, който ще се тегли на 18 декември по NOVA. В него могат да участват всички, които са изпробвали късмета си с билети или в Лото игрите със залог на стойност 5 лева.
На щанда на Национална лотария всички посетители на Панорама мол Плевен могат да се забавляват и да печелят от цялата продуктова гама щедри игри.

22.11.lotariq3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: