С много печалби Национална лотария открива днес късметлийски щанд в Панорама мол Плевен

20.11.2016 10:23

8.11.lotariq

Късметлийски щанд на Национална лотария ще отвори врати днес в Панорама мол Плевен. Мястото, заредено с много късмет, се намира на ниво 0.

Посетителите на търговския център ще могат да се включат във вълнуваща игра с чаровните водещи на Национална лотария. В нея могат да участват всички, които са се сдобили с билети или са играли в Лото игрите на щанда със залог на стойност 5 лева.

Всички изтеглени късметлии ще имат невероятния шанс да завъртят пълното с печалби колело на Национална лотария. Четирима щастливци могат да спечелят 40-инчови телевизори, а други четирима да си тръгнат с по един страхотен лаптоп. Четири таблета и четири смартфона също ще очакват своите собственици. И това не е всичко! Посетителите могат да спечелят уникални тениски с лика на Христо Стоичков, късметлийски чаши, тефтери с химикалки и лотарийни билети на Национална лотария.

Участниците, които не бъдат изтеглени автоматично ще се включат в жребий за чисто нов автомобил Toyota Corolla, който ще се тегли на 18 декември по NOVA.

Заповядайте на днес от 12.00 часа и открийте късмета на новия щанд на Национална лотария в Панорама мол Плевен!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: