Пожари унищожиха три автомобила в Плевен и село Беглеж

18.11.2016 12:14

5.01.pojar_

Три автомобила са били унищожени напълно при пожари в Плевен и село Беглеж, съобщават от пресцентъра на ОДМВР.

Вчера сутринта около 7:45 часа е получен сигнал за изгорял лек автомобил „Рено Меган“ в село Беглеж. Извършени са огледи от експерт на РДПБЗН – Плевен и служители от Второ РУ – Плевен. За случая е уведомен дежурен прокурор в Районна прокуратура – Плевен. По информация на собственичката , 61-годишна инцидентът е станал за времето от 17 часа на 16 ноември до 7:30 часа на 17 ноември. Вследствие на пожара лекият автомобил е изгорял напълно. Причините за произшествието и нанесените щети са в процес на изясняване.

Тази нощ в 01:18 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е получен сигнал от тел.112 за това, че в Плевен пред жилищен блок на улица „Парашкев Цветков“ горят два леки автомобила. Незабавно са изпратени екипи на РДПБЗН – Плевен Местопроизшествието е посетено от полицейски служители. Установяват, че горят „Фолксваген Пасат“ и „Опел Астра“. Колите са напълно унищожени. Засегнати са заден десен стоп, дясна част на задна броня и ляв стоп на „Фолксваген Джета“; дограма на четири апартаменти, разположени над горящите автомобили; външни тела на климатици; врати на два гаража; опушени са и 200 квадрата от мазилката на блока.

Пламъците са потушени от служители на РСПБЗН – Плевен. Извършени са огледи. Причините са в процес на изясняване. Уведомен е прокурор. Образувано досъдебно производство.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: