Отличиха военнослужещи в Плевен за празника на Сухопътни войски

16.11.2016 17:05

praznik_voiski

Военнослужещи от плевенския гарнизон днес бяха отличени по повод празника на Сухопътни войски. Тържественото събрание -концерт се проведе във Военния клуб в Плевен и бе открит от полк. Николай Бешев, командир на ВФ 22160, който пожела на военнослужещите високи професионални успехи, благоденствие на тях и на семействата им, щастие и късмет, превземане на нови върхове, укрепващи авторитета на Българската армия.

Поздравителен адрес бе прочетен от името на ген.-майор Андрей Боцев, командир на Сухопътни войски.

praznik_voiski

След словата и поздравленията бяха отличени военнослужещите, участвали в спортните турнири и състезания по стрелба с бойно оръжие. Съревнованията са били по шахмат, тенис на маса, футбол на малки вратички, волейбол.  Бяха връчени награди и грамоти за класиралите се на първите три места във всеки турнир.

botevci_praznik

Тържественото събрание – концерт продължи с изпълненията на малките таланти на НУ „Христо Ботев” – вокална група „Ботевци пеят”, на сцената във Военния клуб се представиха още Хип хоп училище при читалище „Извор”, Клуб за спортни танци „Дъга”, Фолклорен клуб „Северняците” и Клуб за народни танци „Веселяците”.

Отново по повод празника на Сухопътни войски на 18 ноември от 10,00 часа във войскови район 1163 (бившето ШЗО) се организира „Ден на отворени врати”. За мероприятието са поканени ученици от училищата в Плевен.

praznik_voiski2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: