Владислав Николов: Ако нашите съграждани смятат, че пътят ни на развитие е демократичният, то нека подкрепят г-жа Цецка Цачева!

08.11.2016 15:37

gerb-pleven

Искам да благодаря на всички наши избиратели, които подкрепиха г-жа Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев на изборите, така започна днес пресконференцията след първия тур на президентския вот Владислав Николов, областен координатор на ПП ГЕРБ – Плевен. Заедно с него с първи коментари след изборите бе и Ралица Добрева, областен организационен секретар на ПП ГЕРБ – Плевен.

„Призовавам всички граждани на Плевен и на Плевенска област да излязат тази неделя и да гласуват. Изборите, които идват са много важни, защото от тук нататък всички ние ще трябва да изберем България по какъв път на развитие ще поеме.”, подчерта Николов. Той добави, че на предстоящия вот няма много кандидати, има само ляво и дясно и „ние като модерни хора, като хора на 21 век трябва да преценим какво ще подкрепим – дали България се нуждае от европейското развитие, което е поела и върви в тази посока, или трябва да отидем в един период на несигурност”.

Владислав Николов коментира ситуацията в страната преди 2 години, когато на власт бе правителството с министър-председател Пламен Орешарски, подкрепено от БСП и ДПС. „Нека не забравяме протестите, нека не забравяме целувките между БСП и ДПС – тогава на Станишев и Местан”, заяви Николов.

„Призовавам дясномислещите хора да излязат в неделя и да подкрепят кандидата за президент г-жа Цецка Цачева. Ако нашите съграждани смятат, че България има правилен път за развитие, че нашият път е в Европа, че нашият път е демократичният път на развитие, България да е в НАТО, нека подкрепят десния кандидат за президент Цецка Цачева”, призова още Владислав Николов.

Своя призив в неделя плевенчани и жителите на областта да дадат гласа си за кандидат-президентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев отправи и Ралица Добрева. „Ако изберем червения генерал Радев за президент безспорно даваме властта на ДПС, нищо, че това не го пише на плакатите, а само Инициативен комитет.”, категорична бе Добрева. Тя добави, че през 2015 г. област Плевен е водеща в страната по проекти, финансирани с европейски средства, а през 2013 и 2014 г. този процес бе блокиран.

Ралица Добрева подчерта още, че Цецка Цачева е с богат политически опит, може да носи отговорност и на нея се пада честта да инициира и внася в НС закони и законопроекти, които други да изпълняват.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: