Трайчо Трайков в Плевен: Имате силата, имате и свободата – в неделя с номер 7 да започнем новия път!

03.11.2016 19:20

3.11.traikov1

Кандидатите за президент и вицепрезидент, издигнати от Реформаторския блок, Трайчо Трайков и ген. Съби Събев закриха официално кампанията си в Плевен. В концерта на площад „Стефан Стамболов“ участие взеха „Подуене блус бенд“ и Роберта, а гости бяха лидерите на партиите от Реформаторския блок – председателят на Движение „България на гражданите“ Меглена Кунева, на СДС Божидар Лукарски, на БЗНС Николай Ненчев, на ДСБ Радан Кънев и заместникът му Петър Москов, както и председателят на НПСД Корман Исмаилов, депутати от РБ, кметовете на Долни Дъбник, Белене, Тръстеник, Славяново.

3.11.traikov2
Още на местните избори вие, плевенчани, разбрахте, че изборът не е между ГЕРБ и БСП, че сбърканата власт и управление не са алтернатива – те отнемат от свободата и справедливостта, а ние искаме нещо друго за България, обърна се към събралите се на площада Трайчо Трайков. Той обеща, че ако получи доверието на българите, няма да се промени и да измени на принципите си, но ще промени България. Имате силата, имате и свободата – в неделя с номер 7 да започнем новия път, призова Трайков. Кандидатът за вицепрезидент на реформаторите ген. Съби Събев изрази увереност, че най-нужният президент на България се казва Трайчо Трайков. Само той може да изгради силна президентска институция и да бъде верния и сигурен коректив на трите власти у нас, каза ген. Събев. Не вярвам, че някой друг може да се справи с тежката задача да удържи пътя на България към Европа освен него, допълни още той. Генералът припомни максимата от военната теория, според която никоя битка не е загубена преди да е започнала, като обеща, че двамата с Трайков ще влязат устремно в предстоящата битка.

3.11.traikov3
В следващите дни трябва да направим важен избор – да потвърдим членството на България в ЕС и НАТО, да отхвърлим всяка опция за създаване на други алтернативни съюзи и затова се обръщам към вас с апел да подкрепим Трайчо Трайков и ген. Съби Събев – заради бъдещето на децата ни и бъдещето на България, каза лидерът на БЗНС Николай Ненчев, като пожела успех на кандидатпрезидентската двойка. От своя страна, председателят на ДБГ Меглена Кунева посочи, че Трайков и ген. Събев са вдигнали високо билото, защото имат свободата да бъдат силни, което е нов тласък напред. Вие сте хората, с които искам да работя, обърна се Кунева към кандидатите на РБ.

3.11.traikov4
Твърди се, че на балотажа ще се срещнат една партия, която си крие кандидата и един кандидат, който си крие партията – аз предлагам да им спестим неудобството – ако може и на едните, и на другите, каза председателят на ДСБ Радан Кънев, допълвайки, че това е балотаж, който България не може да си позволи. Балотаж без избор означава нов период на безвремие, така че без всякакви сметки и уговорки ние имаме само една задача – Трайчо да бъде на балотаж и да го спечели, допълни Кънев. Знам, че в тази кампания само и единствено можем да спечелим, защото нашите кандидати са хора на принципите и последователността – за това, за което изконно сме се борили и ще продължим да се борим, каза лидерът на НПСД Корман Исмаилов, а за това че Трайков и ген. Събев са най-достойните кандидати категоричен бе и председателят на СДС Божидар Лукарски. Нека всички, за които слоганът „Силата да бъдеш свободен“ е символ верую, ги подкрепят и заедно покажем, че тази сила е по-голяма от всякакви нагласени социологически проучвания, призова Лукарски.

3.11.traikov5
Своята подкрепа към Трайчо Трайков и ген. Съби Събев изрази и Петър Москов, който посочи, че най-доброто за България е двамата да отидат на балотаж и Реформаторският блок да остане силен и единен. Сигурен съм, че оттук, откъдето тръгнаха много проекти на единството и заразиха и в национален мащаб дясното пространство, ще продължи напред и единен Реформаторският блок, сподели на финала зам.-председателят на ДБГ Найден Зеленогорски. Тук в Плевен сме единни и това позволи да спечелим пет от 11-е общини в областта, припомни той и призова за единение и подкрепа в неделя с бюлетина номер 7.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

3.11.traikov6 3.11.traikov7 3.11.traikov8 3.11.traikov9 3.11.traikov10

#тагове:

НАЙ-НОВИ: