Плевенчанинът Милен Първанов с нов видеоклип – „Пробуждане“ (видео)

24.10.2016 7:33

Плевенчанинът Милен Първанов създаде нов видеоклип, озаглавен „Пробуждане”, режисиран и заснет по негова авторска музика. Инстументалът съчетава в себе си хармонията на акустичната и електрическа китара. Посланието, което носи в себе си музиката, е насочено към идеята за осъзнаването на човека като уникално същество, търсещо своите корени, място и път към своето човешко и духовно развитие.

24.10.milen1
Видеото на Милен Първанов изпреварващо се появява преди предстоящия му нов албум, който се очаква да излезе през 2017 г., и също ще бъде озаглавен „Пробуждане”, като комбинацията от акустична и електрическа китара ще бъде водеща. В албума си Първанов ще визуализира към края на всяко свое парче музиката чрез облечени в текст послания, касаещи времето в което живеем и целта на човешкото ни съществуване. Стилът е комбинация от рок и класика нюанси, несъвместим с каквито и да било комерсиални формати.
Въпреки, че Милен Първанов, като доктор по педагогика и секретар на Регионалният клон в Плевен на Национално дружество „Традиция”, намира поприще в различни направления, идеята му за отварянето на човешкото съзнание към истински и ценностни неща го провокират да изразява посланията и чрез музиката си. Той прави опит да насочи вниманието на хората към истината за целта на човешкото съществуване.

24.10.milen2

Финалните надписи на новият клип гласят: „Открий себе си в океана от отражения! Осъзнай къде се намираш и накъде трябва да продължиш! Отвори вратата на съзнанието си с усмивка и ще видиш красотата на цялата Вселена! Тайната на човешкото сътворение е заложена в самите нас.”

24.10.milen3 24.10.milen4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: