Гледаме Димитър Рачков в новия проект на Плевенска филхармония „Романтична рапсодия“

11.10.2016 10:04

11.10.rachkov

Новият проект на Плевенска филхармония – комедията на Юлия Манукян „Романтична рапсодия“, ще бъде представен на 8 ноември от 19 часа на сцената на зала „Емил Димитров“ на Читалище „Съгласие“. Проектът е с участието на актьорите Димитър Рачков и Соня Ковчезлиева, Аранжиментите са на Георги Милтиядов и Левон Манукян, който е и диригент и режисьор на спектакъла.
Искате ли да видите как се управляват музиканти с дистанционно устройство, как се солира на пишеща машина или колко души могат да свирят на едно виолончело? Попадайки на сериозен концерт, вие ще се заливате от смях, защото оркестърът не е това, което очаквате, а изпълненията му преобръщат представите ви за класическа музика. Реално и виртуално, сериозно и развлекателно, японски технологии и български хумор – всичко това предлага новият проект на Плевенска филхармония и „Levon Manukyan Collegium Musicum“ – концертът-спектакъл „Романтична рапсодия“.
Билети можете да намерите в двата Билетни центъра на Плевенска филхармония в читалище „Съгласие“ и на бул. „Данаил Попов“ 15 от 17 октомври. Билетните каси работят от понеделник до петък от 10.00 до 13.00 ч. и от 15.00 до 18.00 часа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: