Йонко Данов: Мандатът ми ще е успешен, ако в края му видя спокойни и доволни жителите на село Петърница

10.10.2016 13:57

???????????????????????????????

С 479 гласа кандидатът за кмет на село Петърница от ГЕРБ Йонко Данов спечели частичните местни избори.

„Тази победа е победа на справедливостта”, коментира резултатите народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Владислав Николов. По думите му това е много добро и знаково начало на предизборната кампанията в Плевенска област на ГЕРБ за президент и вицепрезидент, информират от пресцентъра на ГЕРБ – Плевен.

„Всички ние от Плевен и Плевенска област имаме уникален исторически шанс да излъчим бъдещия Президент на България госпожа Цецка Цачева, която ще бъде първата жена Президент на страната”, допълни Владислав Николов. Той коментира, че високото доверие на хората от Плевенска област към ГЕРБ се е доказало с резултатите от частичния местен вот в Петърница. „Йонко Данов е работлив, достоен и честен човек, обичащ своето родно село и съселяни. Неговото силно развито чувство за справедливост и решителност да го отстоява обединиха жителите на Петърница”, каза още Николов.

Новоизбраният кмет на Петърница Йонко Данов благодари на своите съселяни за подкрепата и още веднъж увери, че всеки поет ангажимент по време на предизборната кампания много скоро ще намери своята реализация. „Защото аз не давам голи обещания. Аз решавам проблеми. Ще смятам мандата си за успешен, ако в неговия край видя щастливи, спокойни и доволни жителите на село Петърница”, каза още Йонко Данов.

Снимка: ПП ГЕРБ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: