Хор „Звъника“ ще е специален гост за празника на МУ – Плевен – 31 октомври

07.10.2016 14:02

27.06.zvanika1

Празникът на Медицинския университет в Плевен – 31 октомври, ще бъде отбелязан с двойна тържествена промоция и церемония по награждаване за академично развитие със специалното участие на хор „Звъника“. Това съобщават от учебното заведение. На 31.10.1974 г. се е състояло Тържественото откриване на Медицинския факултет в град Плевен. С Решение на Академичния съвет на МУ-Плевен датата 31 октомври е утвърдена като официална за провеждане на празника на висшето училище.
На 31 октомври, понеделник, mразникът на МУ-Плевен ще протече в две части. Първата ще включва двойна тържествена промоция на Факултет „Здравни грижи“ и Медицински колеж, която ще се проведе от 10 ч. в зала „Магнум“ на Втора клинична база. Предвидена е празнична музикална програма от хор „Звъника“ с ръководител Ваня Делийска, спечелил Вота на публиката в конкурса „Игра на хорове“.
От 13 ч. в зала „Амброаз Паре“ на Телекомуникационния център пък ще започне официална церемония по награждаване с плакети на представителите на академичната общност на МУ-Плевен, придобили нови академични степени и длъжности през изминалата година.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: