Зам.-министър Асен Марков идва в Плевен за откриването на Първия национален детски турнир по таекуон-до

07.10.2016 9:28

Зам.-министърът на младежта и спорта Асен Марков пристига в Плевен за откриването на Първия национален детски турнир по таекуон-до за Купа Плевен. Спортната надпревара е на 8 октомври /събота/ в зала „Спартак“ и се провежда под патронажа на председателя на Общински съвет – Плевен Мартин Митев.

3.10.atila1
Участие в турнира са заявили над 150 деца на възраст от 9 до 13 години от клубове от цялата страна. Първият национален детски турнир по таекуон-до за Купа Плевен се организира от БФ Таекуон-до ITF и Таекуон-до клуб „Атила“ – Плевен.
Зам.-министър Асен Марков пристига в Плевен в 14,00 ч. за официалното откриване на турнира в зала „Спартак“. След откриването той ще се срещне с Президента на Българска Федерация Таекуон-до ITF Марио Богданов, с Даниел Цаков – президент на Таекуон-до клуб „Атила“ – Плевен и с Пламен Георгиев – директор на Спортно училище „Г.Бенковски“ – гр.Плевен. В разговора ще участват и народният представител Владислав Николов, председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев и кметът на Община Плевен Георг Спартански.
От 15,00 ч. зам.-министър Марков, заедно с народния представител Владислав Николов, председателя на Общински съвет – Плевен Мартин Митев и кмета на Община Плевен Георг Спартански ще посетят спортни обекти в Плевен /зала „Балканстрой“, стадион „Плевен“ и терена за изграждане на нова многофункционална спортна зала в града/.
При посещението си в Плевен зам.-министър Асен Марков ще проведе среща и с областния управител на Плевен Ралица Добрева. В срещата в Областна управа ще участват и председателят на Общинския съвет Мартин Митев и народният представител Владислав Николов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: