Кой под какъв номер ще играе на президентските избори на 6 ноември

05.10.2016 11:26

ЦИК изтегли номерата на вписване на кандидатите в бюлетината за гласуване на изборите за президент и вицепрезидент на 6 ноември. В кандидат-президентската надпревара ще участват 23 кандидатпрезидентски двойки.

izbori11
С №1 в листата ще бъде вписана кандидат-президентската двойка Светослав Витков (кандидат-президент) и Иван Велков (кандидат-вицепрезидент) от Инициативен комитет.
С № 2 в президентската надпревара ще се включат Веселин Марешки (кандидат-президент) и Петър Петров (кандидат-вицепрезидент), издигнати от Инициативен комитет.
С № 3 избирателите ще могат да гласуват за Велизар Енчев (кандидат-президент) и Биляна Грънчарова(кандидат-вицепрезидент) от ПП „Движение за радикална промяна българската пролет“.
С № 4 в изборите за президентска двойка ще участват независимите кандидати Пламен Орешарски (кандидат-президент) и Данаил Папазов (кандидат-вицепрезидент).
С №5 в листата ще бъдат включени кандидатите на ПП „Християн-социален съюз” – Жорж Ганчев (кандидат-президент) и Кольо Парамов (кандидат-вицепрезидент).
С № 6 в кандидат-президентската надпревара се включват независимите кандидати Диана Димитрова (кандидат-президент) и Габриел Герасимов (кандидат-вицепрезидент).
С №7 гласоподавателите могат да гласуват за кандидат-президентската двойка на Реформаторския блок Трайчо Трайков (кандидат-президент) и Съби Събев (кандидат-вицепрезидент).
С № 8 в бюлетината ще бъда вписани независимите кандидати Бисер Миланов-Петното (кандидат-президент) Красимир Настев (кандидат-вицепрезидент).
С № 9 ще се състезават независимите кандидати Владимир Кузов (кандидат-президент) и Борислав Ноев (кандидат-вицепрезидент).
С № 10 в изборите ще участват Александър Томов (кандидат-президент) и Радослав Радославов (кандидат-вицепрезидент) от ПП „Българска социалдемокрация – Евролевица“.
С № 11 ще може да се гласува за Йорданка Колева (кандидат-президент) и Веселин Христов(кандидат-вицепрезидент), издигнати от Инициативен комитет, представляван от Иван Иванов Стамболиев.
С № 12 в изборите ще участва кандидат-президентската двойка на КП „ПП Движение 21 – ПП НДСВ“ Татяна Дончева (кандидат-президент) и Минчо Спасов (кандидат-вицепрезидент).
С № 13 в бюлетината ще бъдат Румен Радев (кандидат-президент) и Илияна Йотова (кандидат-вицепрезидент), издигнати от Инициативен комитет, представляван от Стефан Ламбов Данаилов, подкрепяни от БСП.
С № 14 в листата ще бъдат кандидатите на ПП „Българска демократична общност“ Господин Тончев(кандидат-президент) и Андрей Андреев (кандидат-вицепрезидент) в листата.
С № 15 в листата ще бъдат вписани кандидатите на КП „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“ Ивайло Калфин (кандидат-президент) и Любомир Халачев (кандидат-вицепрезидент).
С № 16 в кандидат-президентската надпревара се включват независимите кандидати Камен Попов (кандидат-президент) и Георги Неделчев (кандидат-вицепрезидент).
С № 17 в листата ще бъдат включени кандидатите на ПП ГЕРБ Цецка Цачева (кандидат-президент) и Пламен Манушев (кандидат-вицепрезидент).
С № 18 в листата ще бъдат записани Румен Гълъбинов (кандидат-президент) и Веска Волева (кандидат-вицепрезидент), издигнати от Инициативен комитет, представляван от Ивайло Пламенов Велинов.
С № 19 жребият отреди в надпреварата да се включи кандидат-президентската двойка на КП „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов (кандидат-президент) и Явор Нотев (кандидат-вицепрезидент).
С № 20 ще бъде вписана кандидат-президентската двойка на ПП „Балканска демократична лига” Кемал Рамадан (кандидат-президент) и Момчил Добрев (кандидат-вицепрезидент).
С № 21 ще се гласува за независимите кандидати Пламен Пасков (кандидат-президент) и Светозар Съев(кандидат-вицепрезидент).
С № 22 ще се гласува за кандидатите на ПП „Българско национално обединение” Димитър Маринов – Митьо Пищова (кандидат-президент) и Радослав Петров – Радо Шишарката (кандидат-вицепрезидент).
С № 23 в изборите ще участват независимите кандидати Николай Банев (кандидат-президент) и Сали Ибрям (кандидат-вицепрезидент).

#тагове:

НАЙ-НОВИ: