От ПП ГЕРБ – Плевен поздравиха жителите на Николаево по повод Деня на възрастните хора

04.10.2016 13:30

baba

Станислав Иванов, член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Плевен, гостуваха днес на тържество по повод Световния ден на възрастните хора в село Николаево. Той бе посрещнат от кмета на селото Ваня Орозова и ръководството на местния пенсионерски клуб. Това информират от пресцентъра на ГЕРБ – Плевен.

„Приемете нашите най-сърдечни поздравления и благопожелания до всички вас! Изразяваме своето уважение и преклонение пред мъдростта и опита ви! Бъдете горди от това, че години наред сте отдавали своя труд и умения и сте предали на вашите деца и внуци  своя опит, за да продължат започнатото от вас. Вие сте пример за трудолюбие, честност, отговорност и прецизност за младите поколения. Желаем на всички много здраве, бодър дух и достойни старини!”, обърна се Станислав Иванов към възрастните хора от село Николаево. Той подари на кмета на селото Ваня Орозова трибагреник, който гордо да се вее на сградата на кметството.

Тържеството продължи с богата програма от песни, танци и стихове, посветени на младостта, любовта и достойнството на посребрените коси.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: