От ГЕРБ – Плевен поздравиха жителите на Върбица и Горталово за Световния ден на възрастните хора

01.10.2016 15:47

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов, общинският съветник Христослав Михайлов и членовете на общинското ръководство на партията д-р Красимир Трифонов, Станислав Иванов и Огнян Кузманов гостуваха на тържество по повод Световния ден на възрастните хора в село Върбица. Те бяха посрещнати от кмета на селото Леонид Балинов и ръководството на местния пенсионерски клуб.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
„Не скривам, че тук сред вас винаги съм се чувствал като у дома си, сред най-близките си хора. Познавам ви от години като активни и творчески личности, като хора с ясна гражданска позиция и винаги готови да споделят своя житейски опит и съвети. Безценни качества, присъщи на истински стойностните личности, от които всички ние има какво да научим. Затова днес на Световния ден на възрастните хора бих искал да кажа едно сърдечно благодаря за всичко, което сте направили и продължавате да правите! Бъдете здрави и все така сплотени!”, обърна се народният представител Владислав Николов към възрастните хора от село Върбица.
Поздрав към тях отправи и д-р Красимир Трифонов-член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Плевен. „Уважаеми домакини аз не възприемам този ден като Световен ден на възрастните хора, а като Световен ден на хората с по-голям житейски опит. Тук виждам едни усмихнати хора, които целия си живот са дали за благото на селото, на община Плевен и на България. Бъдете живи и здрави, все така с младежки дух и бодрост”, каза д-р Красимир Трифонов.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Кметът на село Върбица Леонид Балинов благодари на своите съселяни за тяхната съпричастност към живота на селото и неговото бъдеще. „Знайте, че това, което давате за селото няма цена.Вашият опит, съвети и идеи, вашият труд през годините и обич към село Върбица са моят безценен помощник и непоклатим коректив в управлението! Благодаря ви! Желая ви неизчерпаема енергия и много вдъхновение”, каза кметът на село Върбица Леонид Балинов. Специална изненада за празнуващите в плевенското село бе красива и вкусна торта, осигурена от общинското ръководство на партия ГЕРБ. Тържеството продължи с богата програма от песни, танци и стихове, посветени на младостта, любовта и достойнството на посребрените коси.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
По-късно днес членовете на общинското ръководство на партия ГЕРБ – Плевен д-р Красимир Трифонов, Станислав Иванов и Огнян Кузманов подариха голяма торта и на възрастните хора от село Горталово, засвидетелствайки своето уважение към всички тях.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#тагове:

НАЙ-НОВИ: