Състезатели от 19 клуба мерят сили днес в турнира по карате за Купа „Плевен” /фотогалерия/

24.09.2016 15:17

karate_petromax1

Над 170 състезатели от 19 клуба участват в Международния турнир по карате за Купа „Плевен”. Спортното събитие, което вече е традиционно за града ни, се провежда в Спортен комплекс „Спартак”. Организатори са КБИ „Петромакс”, Община Плевен и Българска национална федерация карате.

В 14 часа днес турнирът бе открит в присъствието на Русалин Русалинов, президент на клуба-домакин и вицепрезидент на Българска национална федерация карате, Емил Атев, генерален секретар на Федерацията, Атанас Кършев, експерт към Министерството на младежта и спорта за Плевенска и Ловешка област, Венко Николов и Теменуга Тодорова от Община Плевен.

rusalin_rusalinov

 

Русалин Русалинов приветства участниците в турнира. Той подчерта, че каратето вече е олимпийски спорт и е много вероятно един от бъдещите медалисти на олимпиада да е днес в тази зала. Президентът на КБИ „Петромакс” награди състезатели, представили се успешно на европейски турнир. Русалинов връчи на двамата представители на Община Плевен плакет по повод доброто сътрудничество между местната управа и клуба. Откриването на надпреварата продължи с демонстрация на състезателите на КБИ „Петромакс“.

Турнирът ще се състои в рамките на днешния ден в категориите ката и кумите. Състезателите са на възраст от 10 до 18 години.

karate1

karate_nagradi

karate_nagradi1

karate_nagradi2

karate

karate_petromax

karate_kupi

#тагове:

НАЙ-НОВИ: