Ген. Румен Радев: Моята кауза е бъдещето на България

23.09.2016 15:04

gen.radev

„Моята кауза е бъдещето на България, едно по-добро и справедливо бъдеще и защита интересите на българския народ, една президентска институция, неподвластна на други влияния и зависимости”. Това заяви днес пред журналисти кандидатът за президент на Р България, издигнат от БСП, ген. Румен Радев. Ще припомним, че днес той е на обиколка в област Плевен. „За мен България винаги е била кауза, клел съм се в името на България от най-ранните години на своята кариера и никога не съм отстъпвал от тази кауза. Винаги съм служил на българския национален интерес и нямам намерение да отстъпвам от него”, заяви още ген. Радев.

gen.radev 2

С питка и мед бе посрещнат в Плевен кандидатът за президент на БСП ген. Румен Радев

„За да има кампания за президентските избори, трябва да има кандидати, а знаете, че основният кандидат го няма. За мен това е едно пренебрежение и то грубо към българските избиратели. Българските граждани искат да видят все пак дебат за идеи, за политики, дебат на личности, а те са лишени от това. И това не е добър сигнал, не е демократичен подход”. Така отговори на въпроса какво очаква от наближаващата кандидатпрезидентска кампания ген. Румен Радев.
„За нас това ще е една отговорна кампания. Тук става въпрос за бъдещето на България. Нашите послания, нашите идеи са отговорни и ние стоим зад тях. В една кампания рискът е да обещаваш всичко, но трябва този, който поеме някакъв ангажимент след това да го отстоява”, категоричен бе ген. Радев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: