За търсещите работа от Плевенско: Семейна компания в Англия наема наши готвачи

21.09.2016 10:01

10.08.gotvach

Агенцията по заетостта за поредна година набира готвачи за работа в самостоятелни и хотелски ресторанти в Южна Англия. Работодател е Hall & Woodhouse Ltd – стара семейна компания с традиции в хотелиерството и ресторантьорството. Предлагат се работни места както за сезонна, така и за постоянна заетост.

Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи или придобита професионална квалификация в тази област и добър английски език, информират от Агенцията по заетостта.

На одобрените лица се предлага настаняване, за което те заплащат само дължимата местна такса, вътрешно обучение, работа в сплотен екип, отстъпка при хранене в ресторанта /50% през работни часове и 25% в останалото време/ и възстановяване на половината от пътните разходи, при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период.

Новоназначените готвачи започват със заплащане от 7,50 паунда на час, с възможност за развитие в кариерата и увеличаване на заплащането.

Единственият неудобен факт за кандидатите от област Плевен, че одобрените по документи ще бъдат поканени на интервюта, които ще се провеждат по следния график:

–                      на 04 октомври в гр. Варна

–                      на 05 октомври в гр. Бургас

–                      на 07 октомври в гр. Пловдив.

Заинтересованите лица трябва да изпратят CV на английски език на е-мейл [email protected] с посочване на позицията, за която кандидатстват. Крайният срок за подаване на документи е 30.09.2016 г.

Повече информация кандидатите могат да получат на тел. 032/960128; 0882 825 004.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: