Софиянец простреля плевенчанин при скандал

16.09.2016 15:40

police 3

На 14 септември в 23:40 часа в Първо РУ-Плевен е получен сигнал за нарушение на нощната тишина в кафе-бар в Плевен, информират от пресцентъра на полицията.

На място е изпратен автопатрул, който установява, че е възникнал скандал между 48-годишен от София и 44-годишен от Плевен. Конфликтът е прераснал във физическа саморазправа, при която столичанинът е прострелял със законно притежавания си пистолет „Глог 19 с“ 9 х 19мм в областта на краката опонента си.

И двамата мъже са откарани от екип на ЦСМП в спешно – приемен кабинет към УМБАЛ „Д-р Георги Странски“. Плевенчанинът е настанен в клиника по ортопедия и травматология – Плевен с огнестрелна рана в областта на ляво бедро, без опасност за живота, а софиянецът – в Неврохирургия с разкъсно – контузна рана в областта над ляво око, също без опасност за живота. Извършен е оглед на местопрестъплението, при който са намерени и иззети 2 гилзи 9 х 19мм.,  пистолет „Глог 19 с“ и един проектил. Уведомен е прокурор при РП – Плевен. Образувано е досъдебно производство. Продължава работа разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: