„Работилница за родители” отново отваря врати в Левски

13.09.2016 14:46

13.09.rabotilnica

За поредна година в град Левски ще започне нов цикъл на „Работилница за родители“ – програма за ранно детско развитие, организирана от УНИЦЕФ България в партньорство със Сдружение Плевенски обществен фонд „Читалища”, НЧ ”Георги Парцалев -1901” – Левски и Община Левски.
„Работилница за родители“ предоставя на родители на деца от 0 до 4 години възможност да споделят своя опит, знания и тревоги, свързани с отглеждането и общуването с малките си деца в присъствието на специалисти. Всяка работилница се състои от последователни сесии, които се провеждат веднъж седмично и включват лекции, интерактивни упражнения и дискусии. По време на работилниците в групи от родителите научават за основните психологически потребности на децата в тази възраст, за това как могат да насърчат познавателното и емоционално развитие на своето дете, как да поставят граници без да прибягват до насилие и как ефективно да общуват с малките деца.
„Работилница за родители“ ще стартира в началото на месец Октомври. Участието на родителите е доброволно и напълно безплатно.
Записването за работилниците ще се извършва в НЧ ”Георги Парцалев -1901”гр. Левски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: