На финала е санирането на жилищни блокове по Националната програма в Левски

13.09.2016 15:16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Областният управител Ралица Добрева и народният представител Владислав Николов участваха в работна среща във връзка с изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност, която се проведе в Община Левски. На срещата присъстваха кметът на Общината Любка Александрова, председателят на ОбС Дочко Дочев, представители на фирмите-изпълнители на строително монтажните дейности и на строителния надзор. Участниците в срещата огледаха всички обекти, по които се работи. Дейностите навлизат в своя финален етап, информират от пресцентъра на Областна администрация – Плевен.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Един от общо петте блока, финансирани по Националната програма, вече е готов. Останалите 3 обекта – Ангел Кънчев, Бузлуджа и Янтра, са почти завършени. По думите на строителите през всички етапи на работата дейностите са съгласувани със собствениците. Така крайният резултат, видим посредством изцяло обновената визия на блоковете и вътрешноблоковото пространство, отговаря както на изискванията за енергийна ефективност, така и на естетически виждания на домакинствата.

По време на обхода комисията имаше възможност да се срещне и разговаря и със собственици на жилища в санираните кооперации. Хората дадоха висока оценка на свършеното до момента и изразиха своето задоволство от реализирането на Националната програма за енергийна ефективност.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Обявена е процедура за избор на изпълнители и за петия блок в община Левски, отговарящ на условията на Националната програма за енергийна ефективност на правителството.

Снимки: Областна администрация – Плевен, Пресцентър

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#тагове:

НАЙ-НОВИ: