С изпълнения на „Гъмзата брас шоу“ продължава днес фестивалът на Балканската музика и кухня в Орешак

04.09.2016 9:16

13.08.gamzata

Интересна програма очаква днес гостите във втория ден на фестивала на Балканската музика и кухня в Орешак. Сутринта ще започне с кулинарен конкурс за професионалисти и любители. Темата на конкурса е „Балканска кухня“ в две категории „балканско основно ястие“ и „балканско мезе“. Всички ястия ще бъдат оценявани по следните критерии: външен вид, вкус и аромат, оригиналност и атрактивност. Изключително звездно жури ще оцени кулинарните изкушения на участниците: Петър Михалчев, Събин Ранков, Елена Малчева и Йонко Дяков. Това са едни от най-добрите шеф готвачи в България, които приеха с голямо удоволствие поканата за участие като жури на фестивала.
През деня ще има танцов уъркшоп, воден от хореографа на балет „Нова“ и водещят на фестивала – Тамара Кривлева. В него могат да се включат всички, които обичат да танцуват. Програмата продължава с нещо новаторско – турнир по табла. Записването за него ще става на място. Също ще има голяма награда, която ще бъде обявена в деня на турнира.
В късния следобед на сцената на фестивала на Балканската музика и кухня ще се качат няколко оркестри, които ще пренесат всички посетители в ритмите на балканската музика. Непосредствено преди втория грандиозен концерт на сцената ще качи най-новото за България Twerk шоу. То ще бъде направено от бившата адреналинка на „Господари на Ефира“ Яна Христова. Нещо ново, красиво и повдигащо адреналина!
На голямата сцена около 20:00 часа ще се качи Йордан Йончев-Гъмзата, заедно с неговия бенд Gamzata Brass Show или GBS. Гъмзата е подготвил специално шоу за публиката. Не го пропускайте!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: