Започва Червенобрежкият панаир!

02.09.2016 7:11

cherven briag

От днес в Червен бряг започва традиционният есенен панаир. Откриването ще е тази вечер от 18 часа в храм „Св. Софроний Врачански” с водосвет. От 19 часа ще бъде открита изложба в НЧ „Светлина 1999”. А от 20 часа ще започне концерт, в който ще участват Професионална танцова формация „Пловдивъ”, Георги Милчев – Годжи и Цветелина Грахич, а на финала ще има празнична заря. Концертът ще е на централния площад.

Годжи с Цветелина Грахич и Етрополската духова музика с концерти за Червенобрежкия панаир /видео/

На 3 септември от 13 часа ще има детско водно парти на Клуб-басейн Спортна зала, а вечерта от 20 часа червенобрежани ще се веселят с концерт с участието на Илияна и Мария – Магдалена, детски зумба клас при спортен клуб “Get Fit” и Етрополска духова музика.

panair

На феновете на футбола е посветен 4 септември.Тогава от 17 часа на градския стадион ще започне срещата между „Партизан” – Червен бряг и „Първа атомна” – Козлодуй.

На 6 септември празненствата в Червен бряг ще продължат с честванията, посветени на 131-ата годишнина от Съединението на България. От 10,30 часа ще бъдат поднесени венци и цветя в Градската градина. А от 11 часа ще бъде представен филмът „Червен бряг – приказката продължава” в НЧ „Н.Й.Вапцаров 1908”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: