12 деца бяха приети в редиците на Скаутски клуб „Лъвче” – Плевен

08.08.2016 10:25

skauti 2

12 плевенски деца са били приети в Скаутски клуб „Лъвче”.  Това е станало на финала на Градския демонстрационен лагер, който се проведе в Градската градина на Плевен миналата седмица, научихме от ръководителя на Клуба Линка Михова.

skauti 1

Лагерът тази година много добре, дори надхвърли очакванията. И това е факт благодарение на родителите, на опитните вълчета и нашите приятели, които отделиха от времето си и попътуваха доста в летните жеги, добави Линка. Основното ядро на тазгодишния лагер бе от деца, които станаха скаути от миналата година, от първия такъв лагер. През годината бяха сериозни и упорити, натрупаха опит, който сега, а и по време на националния лагер се прояви чрез добрата работа в екип и справяне с предизвикателствата, каза още ръководителят на Клуб „Лъвче”.

По време на лагера са били обучени и придобили опит и знания в динамична среда двама скаута и 15 вълчета от клуба. Около 30 деца от града, а и от чужбина, дошли на гости на своите близки в Плевен, са се докоснали до скаутствто.

Снимки: Скаутски клуб „Лъвче” – Плевен

skauti 3

skauti

#тагове:

НАЙ-НОВИ: