Осигурете си евтина сянка под жаркото слънце с ВасиМа!

01.08.2016 8:57

20% отстъпка за сенници и тенти! За балкон, тераса, заведение, магазин , хотел или градина! Осигурете си евтина сянка под жаркото слънце с ВасиМа!

sen2
Модерни и практични, сенниците Ви защитават от вредните слънчеви лъчи и дъжда, и същевременно разширяват дома Ви извън неговите стени. Те ще превърнат Вашия двор или тераса,магазин или заведение в атрактивно и функционално пространство с едно движение на дистанционното или манивелата.

senn1
Сенник Чупещо Рамо, модел Стандарт – най-популярното и най-опростеното и бързо решение за засенчване на дома или офиса, функционално и декоративно оформление и засенчване на витрини, входове, прозорци и тераси.
Класически сенник с Падащо Рамо – изработен изцяло от алуминиева конструкция, която гарантира неговата дълготрайност. Сенникът е с прибиращ механизъм-редуктор, задвижван от ръчна манивела, като това позволява регулиране на степента на засенчване , както и прибиране на сенника през зимния период.
Сенник Чупещо Рамо, модел Елеганс – сенник с чупещо рамо модел , система моноблок с AL конструкция, със специален дизайн с канал за странично оттичане на водата. Конструкцията и механизмите предлагат възможност прецизно да регулирате наклона и издадеността на сенника

sennik1 016
Сенник Чупещо Рамо, модел Вера – касетъчен сенник Вера, отличаващ се с компактна /13х22/ касета с елегантен дизайн, която запазва текстила при затворено положение на конструкцията. Механизма на сенника също е напълно затворен в алуминиевата кутия. Това удължава живота на тентата и позволява тя да издържа на допълнителни натоварвания и да й осигурява отлична защита от атмосферни влияния .
Сенник Чупещо Рамо, модел Престиж – пълна защита на механизмите и текстила от външни въздействия, когато са затворени, плата и механизмите са напълно прибрани в алуминиевата кутия.
Широкоплощен сенник – подходящ за функционално и декоративно оформление и засенчване на площадки на заведения и открити тераси
Балконски сенник – подходящ за балкони в жилищни блокове. За извършване на монтажа се изисква наличието на балкон или плоча на горния етаж. Този сенник е толкова здрав и единствен така конструиран ,че може да стои отворен с години.
Сенник, модел Кабрио/тип Кошница/ – добро решение за засенчване на витрини, прозорци или врати; подходящ за монтаж на исторически сгради, където често над прозорците са използвани декоративни елементи

senn9
Сенник, модел Ветроупорен – вертикален сенник ,който се използва за ветрови прегради и осигурява отлична защита за вятър и дъжд.Изработва се от прозрачен PVC плат кристал и от акрилни текстили.
Сенник, модел Модулен – монтиран над прозорец, тераса или врата, се явява архитектурен елемент на фасадата на сградите и придава съвременен и делови вид. Изработва се от еталбонд – борд или поликарбонатен (прозрачен) борд. Издадеността напред е съответно – 60см., 70 см., 100 см. Чрез лесно съединяване на отделните модули, Вие сами определяте желаната ширина.

sen4

20 години Вие избирате ВасиМа! ВасиМа помага на клиентите да подобрят местата, които обитават, в продължение на … 20 години. От 1996г. ВасиМа застава зад „внимание и умение”, „обслужване и качество”. Днес ВасиМа е успешна фирма, която включва в продуктовата си гама: алуминиева и пвц дограма; екстериорни щори; всички модели интериорни щори, сенници и тенти, охранителни ролетки; гаражни и портални врати; вътрешни интериорни врати и метални блиндирани врати, мрежи против насекоми; врати хармоника; телескопични простори за дрехи, алуминиеви парапети …

#тагове:

НАЙ-НОВИ: