Плевенските отбори стартираха надпреварата за място на финала на Каменица Фен Купа

23.07.2016 13:26

23.07.kamenitza1

Предпоследният единадесети регионален полуфинал на Фен Купа 2016 стартира с много емоции днес на стадион „Локомотив“ в Дряново. Празничното настроение бе подсилено и от присъствието на футболните легенди от САЩ’94 Илиян Киряков и Бончо Генчев. Турнирът и знаменитите му гости бяха посрещнати лично от кмета на града инж. Мирослав Семов. Той сподели радостта си от дебютното домакинство на Дряново и пожела успех на полуфиналистите в предстоящите дербита. „Много се радвам, че сме част от това събитие и това голямо семейство – семейството на Каменица Фен Купа. Надяваме се да бъдем отново ваши домакини, пожелавам ви да усетите духа на Балкана, духа на Дряново, успех на всички и нека най-добрите победят“, каза по време на откриването инж. Семов.
В единадесетата битка за Камп Ноу участват най-добрите 32 отбора от областите Плевен и Велико Търново. Само един от тях ще спечели квота за националните финали и ще продължи битката за голямата награда на Фен Купа 2016 – приключение зад кулисите на Барса, предвождано от неповторимия Христо Стоичков.

23.07.kamenitza2
Присъствието на толкова много големи футболни имена със сигурност е добър стимул за полуфиналистите да покажат най-доброто от себе си. Те ще мерят сили в групова фаза до 19:30ч. днес, а в неделя ще продължат с директните елиминации. За посетителите също са предвидени множество странични забавления, игри и томболи с награди като смартфони, таблети, оригинални спортни аксесоари и множество поощрителни награди.
Името на регионалния шампион за областите Плевен и Велико Търново ще стане ясно утре веднага след финалния мач, който стартира в 13:00 часа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: