Общо събрание провежда другата седмица футболният „Спартак“

16.07.2016 13:49

20.06.spartak8

На основание чл.26, ал.1 от ЗЮЛНЦ във връзка с чл.14 и чл.15 от Устава на ОФК Спартак Плевен по инициатива на Управителния съвет на „Общински футболен клуб „Спартак“ Плевен” се свиква заседание на Общото събрание на членовете на сдружението. Общото събрание ще се проведе по седалище и адрес на управление: гр.Плевен, пл. Възраждане” №2, Актова зала, I етаж. Заседанието на ОС ще се проведе на 21.07.2016 г. от 16.00 часа.
Дневният ред включва освобождаване и избор и на членове на Управителния съвет и разни. При липса на кворум и на основание чл.27 от ЗЮЛНЦ във връзка с чл.16 от устава събранието се отлага с един час за по-късно при същия дневен ред и се счита за законно проведено независимо от броя на явилите се членове. При гласуване всеки член има право на един глас.
Съгласно чл.19 от устава на сдружението решенията на ОС, касаещи избор и освобождаване на членовете на Управителния съвет, се вземат с квалифицирано мнозинство повече от 2/3 от гласовете на присъстващите и представени на събранието членове на „ОФК Спартак Плевен”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: