Агенцията за приватизация продава имот в Плевен

15.07.2016 16:44

privatizaciq

Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол обяви за продажба поземлен имот  – частна държавна собственост, идентификатор 56722.668.1054, с площ 1 576 кв. м. в гр. Плевен. Той е с предоставени права за управление на Областния управител на област Плевен.

Търгът ще се проведе на 1 август от 11 часа при начална тръжна цена от 50 300 лева.

Срокът за закупуване на тръжната  документация е 25.07.2016 г. в стая 515 на Агенция за приватизация и следприватизационен контрол, след заплатена такса за покупката на тръжната документация на цена 500 лева в касата на АПСК, стая 413, от представителя на юридическото лице или физическото лице, което ще участва в търга. Пълномощното при закупуване на тръжната документация е задължително при неявяване на горепосочените лица, оригинал без нотариална заверка с упълномощаване за покупка на тръжна документация на конкретния имот.

Имотът се намира в кв.“Мара Денчева“ до кръстовището с бул.“Христо Ботев“ в южната част на града. Имотът граничи на север с бензиностанция, на изток с вътрешноквартална улица, на юг с новострояща се жилищна сграда и на запад с р. Тученица. Южно от имота се намира хипермаркет Кауфланд и парк Кайлъка. Поземленият имот се намира в урбанизирана територия – с изградени водоснабдителни и енергоснабдителни мрежи и съоръжения.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: