С велосъстезание започна Лятната програма за децата в Коиловци

08.07.2016 12:30

8.07.koilovci1

Започна Лятната програма за децата в Коиловци. За поредна година екипът на читалището, кметството и младежи от комисията по „Спорт и младежки дейности“ съставиха програма с разнообразни мероприятия за юли и август, съобщиха от читалището. В нея са включени: състезание с велосипеди, поход ориентиране, турнири по футбол и волейбол, Коиловци търси таланти, Сървайвър с риболов, екскурзия за всички участници и за финал детска дискотека.

8.07.koilovci2
Програмата започна с велосъстезание. За безопасното му провеждане участниците бяха съпроводени от полицейски автомобил и колата на Кметство Коиловци. Състезателите бяха на възраст от 3 до 15 години. След оспорваната надпревара по дългия и труден маршрут победител стана Георги Мариянов. Наградата му бе връчена от кмета на селото Румен Габров. За всички участници читалището беше подготвило грамоти, а Красимира Христова – управител на хранителен магазин, осигури за всички участници шоколади, за да се подкрепят. Публиката, която беше от деца също беше почерпена, за подкрепата която оказваше на състезателите.
Следващото състезание – поход ориентиране, ще се проведе съвместно с Читалището от Върбица и всички деца, следвайки ориентирите и изпълнявайки поставените задачи, ще се срещнат в местността Ливадите, където ще се състезават, забавляват и наслаждават на природата около тях.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: