Плевенчани се борят за приза „Ерген на годината“

06.07.2016 15:40

6.07.ergen

Отново стартира класацията „Ерген на годината“, а от 2015 г. бяха въведени нови правила при избора на най-желаните мъже в България. В рамките на два месеца родните лайфстайл журналисти и главни редактори ще гласуват за ергените, които са разпределени в четири категории: Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт. Над 80 са актуалните български мъже, които ще се състезават в престижната надпревара. Информация и снимки на всички номинирани ще бъдат публикувани на официалната страница на конкурса www.ergennagodinata.bg. Всеки, който посети сайта може да избере своя личен фаворит в „Ерген на годината“ 2015.
Медиите ще са тези, които ще изберат по един победител във всяка една от категориите, гласувайки чрез специални анкетни карти. Традиционно през август ще станат ясни призьорите в отделните категории на парти в клуб Hacienda Beach-Лозенец. Организаторите обещават още по-шумно и бляскаво събитие край морето, а изненадите тепърва предстоят. Победителите ще получат стъклени статуетки и персонални подаръци от генералните спонсори на конкурса.
Сред претенднетите тази година отново личат имената на няколко плевенчани. В категория „Шоубизнес“ сред претендентите са музикантът Любо Киров, Мистър България 2009 Мартин Мартинов, шоуменът Слави Трифонов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: