„Парад на модата” за 62-ри път на плевенска сцена днес

26.06.2016 7:17

parad-5

На 62-ото издание на шоу-концерт-спектакъла „Парад на модата“ ще бъде домакин ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен тази вечер от 20 ч. Проявата е под патронажа на кмета на Община Плевен Георг Спартански и се организира от Община Плевен, Сдружение „Плевенски обществен фонд „Читалища“ и Читалище „Лик“. Музикалното оформление ще е дело на Асен Антонов, а идеята, режисурата, постановката и хореографията са на Георги Ангелов.

За пореден път на плевенска сцена идва Дизайнерски център „Ариес Уникат“ – Светла Димитрова, която е носител на две отличия „Златна игла“ – за артистична мода и цялостен принос. Тя ще покаже колекция, наречена „Самодиви“, издържана изцяло в бяло. Отново ще видим и Димитър Кръстев и Мария Божилова от София, като Божилова ще изненада плевенчани с пъстра колекция за тийнейджърите и дамите.
Сред дебютантите в това издание на Парада е Десислава Захариева, която е подготвила нестандартна и много артистична колекция, а Христина Якимова ще се представи с колекция на номадска тематика. Други имена, които публиката в Плевен ще види за първи път, са Мария Попова, Димана Арнаудова, Иван Гинчев – с колекции мъжка и дамска авангардна мода, Татяна Арнауд, която предстои да представи самостоятелно ревю в Милано през септември, Александър Велинов, който залага на пролетни тоалети, Милена Нгуен, Цвети Тинова – с мода за тийнейджъри и дами, Мария Радулова, която ще участва с 10 модела колекция пролет/лято, подходящи както за ежедневието, така и за официални случаи и Виктория Костадинова, която пък е заложила изцяло на официалните тоалети.

Бижутата са на „Галвано“ ЕООД – Надежда Христова, която ще изпълни песента по време на представянето на колекцията на Димитър Кръстев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: