„Спартак” излиза с изцяло нов отбор срещу армейците днес

24.06.2016 7:26

20.06.spartak8

Футболният „Спартак” (Плевен) тренира едва от няколко дни, но днес ще изиграе първата си контрола – срещу ЦСКА в Тетевен. Датата 24 юни бе обявена отдавна, но плевенският тим закъсня със старта на подготовката. Той бе отлаган на няколко пъти заради неяснотата в коя група /Втора професионална лига или Северозападната В аматьорска / ще се състезава отбора през новия сезон, информира пресаташето на плевенския футболен тим Димитър Стефанов.

Освен с недостатъчната подготовка спартаковци ще излязат и с некомплектован състав. Срещу амбициозния тим на армейците плевенчани ще противопоставят изцяло нов отбор. Той ще бъде съставен от около 15 млади играчи, които в момента са на проби в „Спартак”.

„За всеки тим е чест да премери сили с един от най-силните отбори у нас, какъвто днес е ЦСКА. Така ще провери истинските си възможности. За съжаление тази контрола дойде малко рано за нас. Момчетата все още не се познават. Въпреки това не отписваме мача. Напротив – ще се опитаме да се противопоставим успешно на съперника. Не преследваме конкретен резултат. Представянето ни в тази среща ще подскаже на кои от новите момчета ще можем да разчитаме през новия сезон“, коментира старши треньорът на плевенския тим Диян Дончев.

Проверката е от 18:00 часа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: