Празникът на СОУ „Д-р Петър Берон“ гр. Червен бряг с много шестици, цветя и сълзи…

23.06.2016 16:15

sou beron_cherven brqg

Успешен край на обучението в родното училище! Така определиха днешния ден випускниците на СОУ „Д-р Петър Берон“ гр. Червен бряг, които вече държат в ръцете си дипломите за завършено средно образование и тръпнат в нетърпение да сбъднат мечтите си. Успехът от дипломите на единадесет от завършващите е над 5,50, като почти до пълен отличен се докосна първенеца на випуска Иван Свиленов с успех Отличен 5,95.

В препълнената с родители, преподаватели и гости Актова зала на училището, след тържественото прозвучаване на химна на България и приветственото слово на директора Емил Горанов, зрелостниците получиха своите дипломи. С постигнатите високи резултати на матурите те доказаха, че са амбициозни, знаещи и можещи млади хора.

Изключително емоционална беше раздялата на класната ръководителка Бойка Атанасова със своите ученици, които с успехите си успяха да изведат училището на челни позиции в областта.

В така създалата се приятна атмосфера г-жа Атанасова, разчувства всички присъстващи в залата с последните си думи към своите ученици. От родителите думи на благодарност изказа Валентина Марченко.

Радост, гордост и носталгия се усещаха и от думите на Християна Димитрова, която от името на завършващите се обърна към г-жа Атанасова, г-н Горанов, учители, родители… И всичко това на фона на много цветя!

Информация и снимка: СОУ „Д-р Петър Берон” – Червен бряг

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: