Младежи от ГЕРБ – Плевен с призово класиране на турнир по плажен волейбол

11.06.2016 18:02

???????????????????????????????

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев връчи този следобед наградите на участниците в турнирите по плажен волейбол и футбол, организирани от областната структура на Предприемачи ГЕРБ – Русе, съобщават от пресцентъра на партията. Това стана в присъствието на регионалния представител на Министерството на младежта и спорта Иван Дончев, председателя на Областния съвет на Българския футболен съюз Димитър Димитров, Ангел Стефанов – областен клубен ръководител на Предприемачи ГЕРБ – Русе, членовете на областното ръководство на Предприемачи ГЕРБ Иван Иванов и Бедрос Пехливанян.
Над 3 часа участниците от областите Русе, Плевен, Търговище, Силистра и Разград мериха сили на терените с изкуствено покритие, находящи се в кв. „Дружба 3“ и в комплекс „Олимпия“.

11.06.gerb2
Първо място на турнира по плажен волейбол заслужено зае тимът на Русе, следван от Разград и Плевен.
Купи, медали и нови топки получиха отборите, състезавали се по футбол. Класирането тук е следното: Силистра, „Медика“ – Русе, Община Русе, Предприемачи Русе, Търговище , Разград.
Народният представител приветства включилите се в спортната проява от Северна България за проявената воля за победа и толерантност на терена.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: