Обявиха конкурс за директори на 9 детски градини в община Плевен

09.06.2016 11:41

9.06.gradina

Община Плевен обяви конкурс за заемане на длъжността “Директор” на Целодневна детска градина/Обединено детско заведение – 9 работни места, както следва:

1. ЦДГ № 3 „Кокиче”, Плевен, с административен адрес гр.Плевен, община Плевен, ул.”Драган Цанков” № 11
2. ЦДГ № 20 „Калина”, Плевен, с административен адрес гр.Плевен, община Плевен, жк „Дружба” ІІІ
3. ЦДГ № 5 „Слънце”, Плевен, с административен адрес гр.Плевен, община Плевен, ул.”Проф.Ил.Бешков” № 4
4. ОДЗ № 5 „Гергана”, Плевен, с административен адрес гр.Плевен, община Плевен, жк „Сторгозия”
5. ОДЗ № 7„Снежанка”, Плевен, с административен адрес гр.Плевен, община Плевен, ул.”Цар Самуил” № 55
6. ЦДГ ”Иглика”, Беглеж, с административен адрес с.Беглеж, община Плевен, ул. „Гена Димитрова” № 36
7. ЦДГ „Лилия”, Брестовец, с административен адрес с.Брестовец, община Плевен, ул. „Хр.Смирненски” № 3
8. ЦДГ „Малина”, Ясен, с административен адрес с.Ясен, община Плевен, ул. „Кирил и Методий” № 12
9. ЦДГ ”Вит”, Дисевица, с административен адрес с.Дисевица община Плевен, ул. „Георги Томов” № 10.
Изисквания към кандидатите:
1. Да са български граждани.
2. Да са завършили висше образование на ОКС “магистър” или ”бакалавър” по специалност от професионално направление – „Педагогика” .с присъдена с професионална квалификация – „педагог ” и/или „детски учител”, „детски и начален учител” или специалност от друго професионално направление с присъдена квалификация „учител” и допълнителна професионална квалификация „детски учител”;
3. Да имат най-малко 3 / три / години учителски стаж по смисъла на чл.19, ал.1 и ал.2 от Наредбата за пенсиите и осигурителния стаж;
4. Да отговарят на изискванията на чл.40 от Закона за народната просвета – да не са осъждани на лишаване от свобода с влязла в сила присъда за умишлено престъпление, да не са лишени от правото си да упражняват професията си и да не страдат от заболявания и
отклонения, които застрашават живота и здравето на децата;
5. Да не им е налагано дисциплинарно наказание „уволнение” по чл.188, т.2 и т. 3 от Кодекса на труда и трудовото им правоотношение да не е било прекратявано на основание чл.330, ал.2, т.6 от Кодекса на груда или чл.328, ал.1, т.5 от Кодекса на труда в едногодишен срок преди подаването на документите за конкурса, освен ако уволнението не е отменено като незаконно по надлежния ред;
6. Всеки кандидат има право да кандидатства за повече от една детска градина или обединено детско заведение.
Кандидатите за заемане на длъжността „Директор” на общинска детска градина представят следните документи:
1. Заявление за участие в конкурса по образец, адресирано до кмета на общината, с посочени професионални мотиви за заемане на длъжността.
2. Документ за самоличност (копие).
3. Професионална автобиография.
4. Документи за завършена степен на висшето образование, професионална квалификация, правоспособност, научно звание или научна степен, (копия).
5. Документи удостоверяващи продължителността на стажа и професионалния опит – трудова книжка, служебна книжка, осигурителна книжка, (копия).
6. Свидетелство за съдимост (в срок на валидност).
7. Карта за предварителен медицински преглед във връзка с кандидтастването за длъжността „директор” на детска градина.
8. Удостоверение, че кандидатът не се води на диспансерен учет за психично заболяване.
9. Декларация, че кандидатът не е лишен по съдебен или административен ред от правото да упражнява учителска професия – по образец.
10. Други документи по преценка на кандидата.
Копията от представените документи следва да са ясни и четливи и заверени с „Вярно с оригинала” лично от кандидата. В случай, че се кандидатства за повече от една детска градина, кандидатът подава заявление за всяка една от тях и прилага заверени копия на документите от т.2 до т.10. Документите за участие в конкурса се подават лично, всеки работен ден от 8.30 до 12.30 ч. и от 13.00 до 17.00 ч., в Центъра за административно обслужване на граждани при Община Плевен – пл.“Възраждане” № 4, в срок до 1 месец от датата на публикуване на обявата.
Заявлението и документите за участие се подават в запечатан плик с надпис „За конкурса за заемане на длъжността „Директор” на / вписва се наименованието на детската градина/ и се посочват трите имена на кандидата, точен адрес и телефон за връзка. Кандидатите се запознават с длъжностната характеристика и утвърдените Правила за провеждане на конкурси за заемане на длъжността „Директор” на Целодневна детска градина/Обединено детско заведение на територията на Община Плевен всеки работен ден от 8.30 – 12.30 и от 13.00 -17.00 ч. в Центъра за административно обслужване на граждани при Община Плевен – пл.“Възраждане” № 4.
Информацията и документите във връзка с конкурса са достъпни на интернет
страницата на общината http//www.pleven.bg
Телефон за справка: 064 881330 – отдел „Образование”

#тагове:

НАЙ-НОВИ: