Камарата на архитектите в Плевен с нов председател

25.05.2016 16:51

25.05.neshevРегионалната колегия на Камара на архитектите в България (КАБ) в Плевен е с нов председател. Това е арх. Стефан Нешев, който официално встъпи в длъжност след проведено на централно ниво Общо отчетно-изборно събрание на КАБ, от 11-14 май т. г.
Арх. Нешев бе избран за ръководния пост на общо отчетно-изборно събрание на местната архитектурна гилдия на 10 март. 32-годишният млад архитект поема ръководния пост от досегашния председател арх. Красимир Попов.
През 2015 г. арх. Стефан Нешев работи като главен архитект на община Червен бряг. Като управител на фирмите „Проектив” ЕООД и „Пронаос” ООД, той има опит в частния бизнес. В периода 2013 – 2015 е ръководител и участва като архитект в проект „Обща стратегия за устойчиво териториално развитие на трансграничния регион Румъния-България“ по Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния – България 2007 – 2013 г. Възпитаник е на Университета по архитектура, строителство и геодезия, гр.София.
От 2008 г. той е член на КАБ, както и на Ротаракт клуб Плевен, част от Ротари България.
В състава на новия управителен съвет на КАБ – РК Плевен встъпват официално освен новоизбраният председател арх. Стефан Нешев, с втори мандат – арх. Емил Дечев, който към момента е и председател на САБ – Дружество Плевен и арх. Тошо Станев – главен архитект на Община Долни Дъбник.
Към момента в КАБ – РК Плевен членуват 76 архитекти.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: