В сградата на сектор „Пътна полиция” – Плевен се открива Деловодство

19.05.2016 12:16

police pleven

ОД на МВР – Плевен провежда последователна политика по насърчаване на бързата модернизация при обслужването на потребителите на услугите на сектор „Пътна полиция“. За повишаване качеството на обслужване в сградата на сектор „Пътна полиция“ на улица „Върбишко шосе“ в Плевен се открива Деловодство. За удобство на потребителите на услугите в КАТ деловодството ще има гъвкаво работно време и ще работи с граждани и фирми от 8:30 часа до 17:30 часа, информират от пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Клиентите ще бъдат облекчени в различните услуги и по процедурите, свързани с тях – необходими документи, срокове на издаване, органи по издаване, дължими такси и цени, образци на бланки, приемане на жалби, заявление и предложения. Дейността на деловодството се планира и ще се осъществява по начин, който води до постигане на висок обществен резултат, при възможно най-икономично и ефективно използване на ресурсите. Резултатът ще бъде по-бързо и опростено обслужване и спестяване на време и средства на потребителите на услугите, повишаване на удовлетвореността от страна на гражданите и бизнеса, както и повишаване доверието в институцията.

Приемът на документи по направление „Пътна полиция“ ще продължи и в сградата на ОДМВР – Плевен на улица „Сан Стефано“ №3.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: