Осем плевенчани участваха в Регионална конференция на Предприемачи ГЕРБ в Русе

15.05.2016 8:02

gerb1

Осем представители на Предприемачи ГЕРБ – Плевен взеха участие в Регионалната конференция „Финансови инструменти и възможности за финансиране на българския бизнес“, която се проведе на 14 май в Русе. Събитието се организира от Предприемачи ГЕРБ, сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ с подкрепата на фондация „Ханс Зайдел“, информират от пресцентъра на ГЕРБ-Плевен. Плевенската група водеха Емил Инджиян, областен ръководител на Предприемачи ГЕРБ и Петя Василева, член на областното ръководство. Представители на конференцията имаше от цялата Плевенска област.

В диалог с местната, законодателната и изпълнителната власт ще се търси отстраняване на препятствия за вашата работа и бизнес. Идеята е да се даде тласък на бизнеса и така да се развиват регионите. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на конференцията.

gerb

„Тази среща е място за допълнителни контакти между самите вас. Има много възможности, които не са достатъчно достъпни или няма достатъчно информация от бизнеса. Затова е тази инициатива от П ГЕРБ“, заяви Цветанов. Идеята е да кажем, че си заслужава, поради което правим тези семинари в цялата страна, посочи още зам.-председателят на ГЕРБ.

Приветствия към участниците отправиха още Мария Габриел – зам. – председател на групата на ЕНП в Европейския парламент, Валя Чилова – председател на Предприемачи ГЕРБ, Пламен Нунев – народен представител, зам.-председател на парламентарната Комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането на специални разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения и Пламен Стоилов – кмет на Община Русе. На конференцията присъстваха народни представители, общински съветници, кметове на общини и членове на Предприемачи ГЕРБ от няколко области в Северна България.

Снимки: ГЕРБ – Плевен, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: