Спартаклии излизат мобилизирани на 100% срещу „Локо“ (Мездра)

14.05.2016 8:26

13.05.spartak

Днес Спартак (Плевен) е домакин на Локомотив (Мездра) в среща от 28-ия кръг на футболното първенство на Б група. Двубоят е от 18:00 часа на стадион „Плевен“. Мачът е поредният с изключително важно значение за плевенският състав, който продължава битката за спасение от изпадане.
Победата в предишния кръг в Банско внесе нужното спокойствие и самочувствие в плевенския тим, съобщава пресаташето на клуба Димитър Стефанов. Тренировъчният процес през седмицата протече нормално. Треньорският екип разполага с всички налични футболисти.
„Предстои ни поредният тежък мач. Въобще не обръщаме внимание на приказките, че играем с последния в класирането и победата ще дойде лесно. Няма как да подценим съперника, защото с представянето си до момента не показахме, че сме нещо повече от тях. Само глупак може да мисли за подценяване, когато се намира в нашата ситуация. Цяла седмица говорим в отбора за това. Футболистите ни са интелигентни и смятам, че няма да допуснат тази грешка. Дали ще се спасим от изпадане? Това е крайната ни цел, но сега сме се съсредоточили върху двубоя с Локомотив (Мездра). Сметки няма да правим, а ще играем всеки мач до края с пълна концентрация“, коментира старши треньорът на Спартак – Диян Дончев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: